Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Mail

Telefon

0730 061 110

Filtreaza

Ajutor

Cum comand?

In momentul in care gasiti un produs pe care doriti sa il cumparati, dupa ce completati cantitatea dorita, apasati butonul 'Adauga in cos'.

Dupa ce ati adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, selectati modalitatea de transport dorita (curierat rapid sau Posta Romana), apoi apasati butonul 'Mergi la casa'.

Daca sunteti un client nou veti fi solicitat sa va creati un cont, iar daca sunteti un client care are deja cont pe 101jucarii.ro sau 101figurine.ro, va trebui sa va introduceti numele de utilizator si parola.

De aici inainte veti intra intr-un proces alcatuit din doi pasi simpli, la sfarsitul carora comanda dumneavoastra este inregistrata:

Pasul 1

  • Introduceti datele de livrare/ facturare;Alegeti metoda de plata (ramburs sau ordin de plata);
  • Introduceti codul de reducere (daca este cazul);
  • Trebuie sa fiti de acord cu 'Termenii si conditiile' site-ului 101figurine.ro, apoi apasati butonul 'Continua'.


Pasul 2

  • Informatii comanda – aici veti avea o sintetizare a comenzii dumnevoastra (produse, cantitati, modalitate de transport si de plata, date de facturare);
  • Daca informatiile sunt corecte, apasati butonul 'Finalizeaza comanda'. Numai dupa ce ati facut acest lucru comanda dumneavoastra va fi inregistrata si veti primi un email automat de confirmare a inregistrarii comenzii.


Comanda rapida

Exista si o varianta rapida prin care va puteti trimite indicatiile de comanda, si anume Comanda Rapida. Comanda rapida este pentru cei care doresc sa comande fara a-si face cont pe 101figurine.ro. Comanda va fi confirmata numai dupa ce veti fi contactati de unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Sunt acceptate numai comenzile plasate de persoane peste 18 ani.

Cat dureaza pana primesc produsele?

Produsele comandate vor ajunge la dumenavoastra in  24h pentru livrarea prin curier rapid (cu exceptia unor localitati, in care coletul ajunge in 48 de ore, aspect care va fi confirmat telefonic) sau 3-4 zile lucratoare pentru livrarea prin Posta Romana.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati, cu mentionarea motivului refuzului pe borderoul de livrare si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Care este costul transportului?

Costul transportului este de 13 lei indiferent de metoda de transport aleasa.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati, cu mentionarea motivului refuzului pe nota de transport si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

Cum platesc?

Pentru produsele cumparate de pe site-ul 101figurine.ro sunt posibile urmatoarele metode de plata: online cu card bancar, ramburs (la primirea coletului) sau ordin de plata.

Card bancar:

  • Puteti efectua plata online in conditii de siguranta deplina.
  • Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro

Ramburs:

  • In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului.
  • Pentru coletele livrate prin intermediul Postei Romane, plata se face la ghiseul oficiului postal in momentul in care va ridicati coletul.

Ordin de plata:

  • Daca ati ales metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face dupa confirmarea efectuarii platii in contul nostru RO 67 INGB 0000 9999 0508 1050 deschis la ING BANK ROMANIA.
ANPC