Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Collectors Group

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Termeni si conditii

1. Dispozitii Generale

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.101figurine.ro, proprietatea Ralmida Com SRL, cu sediul in Targoviste, jud. Dambovita, str. Pr. Toma Georgescu, bl. 18, sc. D, ap. 11, tel.: 0730 06 11 10, email: contact[at]101figurine.ro, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/ 511/ 14.04.2008 si CIF RO23720230, precum si politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea in calitate de utilizator, plasarea unei comenzi sau precomenzi implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii inainte de lansarea comenzii sau a precomenzii si acceptarea comunicarii prin email sau telefon.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii sau precomenzii de catre Ralmida Com SRL, confirmare care se poate face verbal (prin telefon) sau electronic (prin e-mail).

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Astfel, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. Produse

Pentru fiecare dintre produsele de pe site-ul www.101figurine.ro, Ralmida Com SRL se obliga sa afiseze caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Ralmida Com SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Ralmida Com SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a cumpara si a precomanda produse de pe site-ul www.101figurine.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, nu aveti obligatia de a va crea un cont decat daca doriti sa dati o precomanda. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare, lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda) si costul de expediere. In vederea crearii contului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii in mod corect si complet. Dupa ce ati trimis comanda sau precomanda, veti primi un mesaj de confirmare a comenzii/ precomenzii (care cuprinde confirmarea comenzii/ precomenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare si a detaliilor privind livrarea) pe adresa de email comunicata.

Nu sunt acceptate decat comenzi sau precomenzi plasate de persoane care au peste 18 ani.

4. Preturi

Preturile afisate pe pagina fiecarui produse de pe site-ul www.101figurine.ro sunt exprimate in Lei si includ TVA. Aceste preturi nu includ cheltuielile de livrare. Facturarea se face la preturile in lei afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA, si a diferentelor de curs in cazul precomenzilor. Astfel, pentru precomenzile plasate, daca intre data platii avansului si data livrarii produsului, se inregistreaza o crestere a cursului de schimb care depaseste 10%, pretul produsului precomandat va fi facturat la cursul de schimb oficial al BNR din data livrarii produsului. Daca intre data platii avansului si data livrarii produsului precomandat, cresterea cursului de schimb nu depaseste 10%, pretul produsului precomandat va fi facturat la valoarea afisata in lei, la data listarii produsului pe site.

 Factura va cuprinde si tariful de livrare.

5. Conditii si modalitate de plata a comenzilor

Plata produselor pe care doriti sa le cumparati se poate efectua numerar, la livrarea produselor, prin ordin de plata in contul nostru RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank, sau online prin card bancar. In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului. Pentru coletele livrate prin intermediul Postei Romane, plata se face la ghiseul oficiului postal in momentul in care va ridicati coletul.

 6. Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat sau ale Postei Romane.

In cazul curierului rapid, livrarea se face la domiciliul, sediul sau adresa indicate de dumneavoastra in termen de 24-48 ore  de la ora plasarii comenzii, daca plasati comanda pana in ora 14:00, si in termen de 2-3 zile lucratoare daca plasati comanda dupa aceasta ora si daca localitatea in care trebuie sa ajunga coletul se afla la o distanta considerabila de centrul curierului. Toate aceste lucruri vor fi confirmate si stabilite telefonic. In acest caz, contravaloarea transportului este de 15 lei.

In cazul livrarii cu Posta Romana, coletele se pot ridica de la oficiul postal conform orarului acesteia.

Livrarea se face in 3-4 zile lucratoare, contravaloarea transportului fiind de 15 lei.

Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la pct.  5.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Ralmida Com SRL isi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii. Lipsa unei instiintari din partea noastra si expirarea termenului de livrare, va da dreptul sa refuzati oricand preluarea produselor. Ralmida Com SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

 7. Precomenzi/ produse la precomanda             

Un produs la precomanda este un produs ce urmeaza sa fie lansat si poate fi achizitionat anterior lansarii oficiale a acestuia la un pret special, garantandu-se in acelasi timp livrarea acestuia, sub rezerva ca producatorul sa efectueze lansarea produsului pe piata la data estimata. Produsele disponibile pentru precomenzi sunt listate pe site, ocazie cu care se afiseaza si data estimata a aparitiei, data limita pana cand produsul se poate precomanda, precum si pretul acestuia, in lei.

Datele mentionate pe site ca si date de lansare sunt estimative, acestea fiind controlate strict de catre producatori si se pot schimba fara notificare prealabila de catre acestia.

Pentru a precomanda produse, este necesar a se efectua inregistrarea pe site, in aceeasi modalitate in care se realizeaza pentru plasarea unei comenzi. Dupa finalizarea inregistrarii, pentru plasarea precomenzii este necesara achitarea unui avans de 30% pana la data limita indicata pentru efectuarea precomenzii. Plata avansului produselor precomandate se poate efectua prin ordin de plata in contul nostru RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank, online prin card bancar sau ramburs (pentru sume peste 100 lei). Pentru avansul achitat, se va emite factura de avans catre cumparator. In situatia in care se renunta la precomanda, avansul nu se returneaza, cu exceptia situatiei in care produsul precomandat este achizitionat incepand cu data lansarii de catre un alt cumparator, caz in care returnarea avansului se va efectua imediat dupa vanzarea produsului.

In cazul in care, dupa data listarii produselor si pana la data estimata pentru lansarea produsului, din motive independente de Ralmida Com SRL (care includ, dar fara a se limita la urmatoarele situatii: producatorul decide sa nu mai lanseze produsul, producatorul sau distribuitorul  hotaraste sa nu mai efectueze livrarea produsului in Europa etc), produsul nu mai poate fi livrat, dupa primirea de catre Ralmida Com SRL a unei notificari oficiale in acest sens de la producator/ distribuitor, avansul va fi returnat clientului.

La data la care produsele precomandate ajung in depozitul Ralmida Com SRL, veti fi informat cu privire la acest aspect, precum si cu privire la faptul ca, in termen de 15 zile de la data incunostintarii, aveti obligatia de a efectua plata diferentei de pret pentru produsul precomandat. Facturarea se va face in lei, dupa cum urmeaza: daca intre data platii avansului si data livrarii produsului, se inregistreaza o crestere a cursului de schimb care depaseste 10%, pretul produsului precomandat va fi facturat la cursul de schimb oficial al BNR din data livrarii produsului. Daca intre data platii avansului si data livrarii produsului precomandat, cresterea cursului de schimb nu depaseste 10%, pretul produsului precomandat va fi facturat la valoarea afisata in lei, la data listarii produsului pe site.

In situatia in care plata diferentei de pret nu este efectuata in termenul de 15 zile mai sus mentionat, Ralmida Com SRL are dreptul de a pune in vanzare produsul, iar avansul achitat nu va fi restituit, cu exceptia situatiei in care produsul precomandat este achizitionat de catre alt cumparator, caz in care returnarea avansului se va efectua dupa vanzarea produsului.

Plata diferentei de 70% aferenta produsului precomandat se poate efectua numerar, la livrarea produselor, sau cu ordin de plata in contul nostru RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank, sau online prin card bancar.

Livrarea produselor precomandate se va face in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat sau ale Postei Romane, in conditiile si termenele mentionate la pct. 6. Livrare, termenul de livrare calculandu-se de la data efectuarii incunostiintarii cu privire la diferenta de pret si/sau a asumarii telefonice platii diferentei de pret de catre dumneavoastra.

Factura va cuprinde si tariful de livrare, care este cel mentionat la pct. 6 Livrarea comenzilor,  cu exceptia situatiei in care produsul precomandat este voluminos, situatie in care contravaloarea transportului poate ajunge pana la suma reprezentand echivalentul in lei a 150 euro. Acest lucru este specificat in descrierea produselor, si veti fi atentionat asupra lui inca de la achitarea avansului.

Atentie! Se pot inregistra precomenzi si in afara perioadei de precomanda (Perioada limita afisata in pagina de produs), tot cu achitarea unui avans de 30%, dar, nu mai putem garanta produsul sau, nu la data anuntata initial. Acest lucru nu se poate face pe site, va rugam sa ne contactati la contact@101figurine.ro

 8. Returnarea produselor si reclamatii

Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.101figurine.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati:  prin SMS (0730061110), la telefon (0730061110), personal la Punctul de Lucru (Targoviste, B-dul Libertatii, nr. 2), in scris, prin plic la posta-scrisoare recomandata cu confirmare de primire (Ralmida Com SRL, Str. Preot Toma Georgescu, bl. 18D, ap. 11, Targoviste) , pe adresa de mail (contact@101figurine.ro).

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]
Nume consumator
Adresa consumator
Data"

In maxim 14 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs, veti primii contravaloarea produsului returnat.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la Ralmida Com SRL, la adresa mentionata mai sus, prin telefon la 0730 06 11 10 sau prin e-mail la contact[at]101figurine.ro Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.

 9. Garantii

Pentru produsele comercializate pe www.101figurine.ro se ofera 30 zile garantie din momentul in care clientul primeste coletul. Aceasta garantie isi pierde valabilitatea in cazul folosirii incorecte sau improprii a produsului (de ex. supunerea la socuri mecanice/ termice). Produsele care nu sunt functionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite sau se va returna contravaloarea lor cu conditia notificarii in scris, pe adresa contact@101figurine.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.

 10. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.101figurine.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Ralmida Com SRL si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Semnalarea problemelor legate de aspecte ale drepturilor de proprietate intelectuala se poate face pe adresa de email office@101figurine.ro.

 11. Limitari ale responsabilitatii

101figurine.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Valoarea maxima a obligatiilor 101figurine.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de 101figurine.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, 101figurine.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

12. Politica de confidentialitate

12.1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

RALMIDA COM SRL, , cu sediul in Targoviste, jud. Dambovita, str. Pr. Toma Georgescu, bl. 18, sc. D, ap. 11, tel.: 0730 06 11 10, email: contact@101figurine.ro, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/ 511/ 14.04.2008, avand Cod Unic de Inregistrare RO23720230, in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului www.101figurine.ro respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza site-ul web, in vederea efectuarii de comenzi sau precomenzi online, accesarii contului de utilizator.

Ralmida Com SRL incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-urilor, in scopul de a le oferi o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala a utilizatorilor. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in sistem/ sunt utilizate numai in scopurile pe care le aveti in vedere. Suntem 100% antispam.

Prin inregistrarea contului si acceptarea prezentei Politici de confidentialitate va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) – RGPD.

Daca nu sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, aveti dreptul si libertatea de a nu crea contul de utilizator si de a nu accesa site-ul web operat de catre Ralmida Com SRL.

 12.2.        Definitii:

ANSPDCP =  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

"date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

"restrictionarea prelucrarii" inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

"operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

"persoana imputernicita de operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

"destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

"consimtamant" al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

12.3.        Drepturile utilizatorilor site-ului

Ralmida Com SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal, a implementat masurile tehnice si organizatorice pentru a asigura respectarea drepturilor utilizatorilor site-urilor (persoane vizate conform Regulamentului nr. 679/2016, si anume:

Dreptul de acces inseamna dreptul persoanei vizate de a obtine o confirmare din partea operatorului ca prelucreaza sau nu datele cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul persoanei vizate de a se opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are cu precadere dreptul de a se opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte stocate. Rectificarea trebuie comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate (demonstrabile).

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna dreptul persoanei vizate de a solicita sa ii fie sterse datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului Ralmida Com SRL este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentul nr. 679/2016.

Pentru orice informari sau solicitari in baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, va puteti adresa Ralmida Com SRL la adresa de email: contact@101figurine.ro

12.4.        Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre Ralmida Com SRL

In momentul inregistrarii pe site-ul Ralmida Com SRL, prin crearea unui cont, prin accesarea, sau prin comandarea diferitelor produse, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Ralmida Com SRL va colecta date cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Datele cu caracter personal colectate de catre Ralmida Com SRL sunt urmatoarele: nume, prenume, domiciliu, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa IP.

Crearea contului pe site-ul Ralmida Com SRL si abonarea si comandarea produselor noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs. cu caracter personal. Ralmida Com SRL primeste, de asemeneaza, si inregistreaza pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat. Aveti optiunea de a seta browserul de internet astfel incat acesta sa respinga cookies. In acest caz, va exista insa un impact negativ asupra navigarii dumneavoastra pe site-ul Ralmida Com SRL.

Ralmida Com SRL utilizeaza informatiile stocate, datele cu caracter personal mentionate mai sus si furnizate la inregistrarea si activitatea desfasurata pe site-ul Ralmida Com SRL in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatati anumite produse si servicii, de a confirma comenzile si precomenzile plasate online,  in vederea facturarii si livrarii produselor, precum si a va informa referitor la ultimele produse de care sunteti interesat.

12.5.        Protectia datelor cu caracter personal. Perioada de retentie a datelor

Ralmida Com SRL nu va dezvalui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului Ralmida Com SRL, cu exceptia angajatilor si a persoanelor imputernicite (hosting, contabilitate, curier) carora aceste date le sunt necesare pentru a le procesa in numele Ralmida Com SRL sau pentru a furniza servicii disponibile site-ului Ralmida Com SRL, sau in cazul in care obligatia de dezvaluire reprezinta o obligatie legala a Ralmida Com SRL sau a angajatilor ori imputernicitilor acesteia.

Ralmida Com SRL a implementat masurile organizatorice si de securitate necesare pentru protectia impotriva accesului neautorizat, a utilizarii, alterarii sau distrugerii datelor cu caracter personal conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului Ralmida Com SRL sunt retinute pe o perioada de 5 ani.

 12.6.        Informatii referitoare la cookie

Cookie-urile sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet care, in versiunea standard, este setat sa le accepte. La accesarea site-ului 101figurine.ro, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie-uri in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la vizitele urmatoare. Daca este cazul, poate fi retinuta si adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul.

Legea stipuleaza ca putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., in cazul in care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dumneavoastra.

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul prin colectareea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali.

Cookie-urile neclasificate sunt cookie-uri in curs de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.

Cookie-urile utilizate de site-ul 101figurine.ro sunt urmatoarele:

Denumire: PHPSESSID (Furnizor: PHP; Scop: PHP foloseste acest cookie pentru a tine evidenta sesiunilor pe site; Expirare: in momentul in care se inchide browser-ul);

Denumire: TawkConnectionTime (Furnizor: Tawk;Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: la inchiderea browser-ului);

Denumire: Tawk_597925945dfc8255d623f1fd (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: aproximativ 10 ani);

Denumire: __cfduid (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: 1 an);

Denumire: __tawkuuid (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: aproximativ 10 ani);

Denumire: __utma (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: 2 ani);

Denumire: __utmb (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: 1 zi);

Denumire: __utmc (Furnizor: Tawk; Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: la inchiderea browser-ului);

Denumire: __utmt (Furnizor: Tawk, Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: 1 zi);

Denumire: __utmz (Furnizor: Tawk, Scop: Tawk foloseste cookie-uri pentru urmarirea vizitatorilor si preferintelor acestora; Expirare: 1 zi).

 12.7.        Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, Ralmida Com SRL va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: ............

12.8.     Informatii privind ANSPDCP

 In situatia in care considerati ca drepturile dumneavoastra prevazute in Regulamentul nr. 679/2016 au fost incalcate, aveti posibilitatea de a va adresa, prin depunerea unei plangeri, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv ANSPDCP.

Datele de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele:

Adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania

Telefon:

+40.318.059.211
+40.318.059.212

Fax:

+40.318.059.602

Email:

anspdcp@dataprotection.ro

Pagina de internet:

www.dataprotection.ro

 

ANPC