Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Mail

Telefon

0730 061 110

Filtreaza

Termeni si conditii

1. Dispozitii Generale

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.101figurine.ro, proprietatea SC Ralmida Com SRL, cu sediul in Targoviste, jud. Dambovita, str. Pr. Toma Georgescu, bl. 18, sc. D, ap. 11, tel.: 0730 06 11 10, email: contact[at]101figurine.ro, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/ 511/ 14.04.2008 si CIF RO23720230.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii inainte de lansarea comenzii si acceptarea comunicarii prin email sau telefon.

Prezentul contract la distant intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre SC Ralmida Com SRL, confirmare care se poate face verbal (prin telefon) sau electronic (prin e-mail).

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Astfel, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. Produse

Pentru fiecare dintre produsele de pe site-ul www.101figurine.ro, SC Ralmida Com SRL se obliga sa afiseze caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. SC Ralmida Com SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. SC Ralmida Com SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.101figurine.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare, lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda) si costul de expediere. In vederea crearii contului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un mesaj de confirmare a comezii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare si a detaliilor privind livrarea) pe adresa de email comunicata.

Nu sunt acceptate decat comenzi plasate de persoane care au peste 18 ani.

4. Preturi

Preturile afisate pe pagina fiecarui produse de pe site-ul www.101figurine.ro sunt exprimate in Lei si includ TVA. Aceste preturi nu includ cheltuielile de livrare Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

5. Conditii si modalitate de plata

Plata produselor pe care doriti sa le cumparati se poate efectua numerar, la livrarea produselor, prin ordin de plata in contul nostru RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank. sau online prin card bancar. In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului.Pentru coletele livrate prin intermediul Postei Romane, plata se face la ghiseul oficiului postal in momentul in care va ridicati coletul.

6. Livrarea

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat sau ale Postei Romane.

In cazul curieruluit rapid, livrarea se face la domiciliul, sediul sau adresa indicate de dumneavoastra in termen de 24-48 ore daca plasati comanda pana in ora 16:30 si in termen de 2-3 daca plasati comanda dupa aceasta ora si daca localitatea in care trebuie sa ajunga coletul se afla la o distanta considerabila de centrul curierului. Toate aceste lucruri vor fi confirmate si stabilite telefonic. In acest caz contravaloarea transportului este de 15 lei.
In cazul livrarii cu Posta Romana coletele se pot ridica de la oficiul postal conform orarului acesteia.

Livrarea se face in 3-4 zile lucratoare, contravaloarea transportului fiind de 15 lei.

Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la pct.  5.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. SC Ralmida Com SRL isi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii. Lipsa unei instiintari din partea noastra si expirarea termenului de livrare, va da dreptul sa refuzati oricand preluarea produselor. SC Ralmida Com SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

7. Returnarea produselor si reclamatii

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.101figurine.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor..

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati:  prin SMS (0730061110), la telefon (0730061110), personal la Punctul de Lucru (Targoviste, B-dul Libertatii, nr. 2), in scris, prin plic la posta (SC Ralmida Com SRL, Str. Preot Toma Georgescu, bl. 18D, ap. 11, Targoviste) , pe adresa de mail (contact@101figurine.ro).

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]
Nume consumator
Adresa consumator
Data"

In maxim 14 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs, veti primii contravaloarea produsului returnat.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la SC Ralmida Com SRL, la adresa mentionata mai sus, prin telefon la 0730 06 11 10 sau prin e-mail la contact[at]101figurine.ro Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.

8. Garantii

Pentru produsele comercializate pe www.101figurine.ro se ofera 30 zile garantie din momentul in care clientul primeste coletul. Aceasta garantie isi pierde valabilitatea in cazul folosirii incorecte sau improprii a produsului (de ex. supunerea la socuri mecanice/ termice). Produsele care nu sunt functionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite sau se va returna contravaloarea lor cu conditia notificarii in scris, pe adresa contact[at]101figurine.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.

9. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.101figurine.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Ralmida Com SRL si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Semnalarea problemelor legate de aspecte ale drepturilor de proprietate intelectuala se poate face pe adresa de email office[at]101figurine.ro.

10. Limitari ale responsabilitatii

101figurine.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Valoarea maxima a obligatiilor 101figurine.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de 101figurine.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, 101figurine.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

11. Politica de confidentialitate

101figurine.ro nu incurajeaza spam-ul si nu vinde sau ofera adresele de e-mail ale utilizatorilor unor terti (persoane fizice sau juridice).

101figurine.ro administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de client. Scopul colectarii acestor date este legat de onorarea comenzilor lansate de client, de trimiterea de mesaje de confirmare a comenzii, de informare asupra expeditiei comenzii, de trimitere de newsletter sau oferte speciale (in acest caz utilizatorul are la dispozitie si optiunea de dezabonare) sau de folosirea acestora pentru realizarea de statistici proprii. Datele personale ale utilizatorilor pot fi comunicate autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC Ralmida Com SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 19975.

SC Ralmida Com colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, adresa) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Aceste informatii sunt communicate serviciului Comercial/ Financiar/ Marketing din cadrul SC Ralmida Com SRL, companiilor cu care se realizeaza transportul (curierat rapid si Posta Romana).

Clientii beneficiaza de dreptul de acces si interventie asupra datelor, precum si de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi se face printr-o cerere scrisa, datata si semnata trimisa la adresa firmai SC Ralmida Com SRL sau prin email la adresa contact[at]101figurine.ro. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari cu caracter obligatoriu, prevazute de lege (de exemplu pentru realizarea de facturi fiscale).

Informatii referitoare la cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet care, in versiunea standard, este setat sa le accepte. La accesarea site-ului 101figurine.ro, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie-uri in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la vizitele urmatoare. Daca este cazul, poate fi retinuta si adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.

12. Securitatea informatiilor

101figurine.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. 101figurine.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.101figurine.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

13. Jurisdictie

Toate vanzarile societatii SC Ralmida Com SRL sunt considerate ca avand loc la sediul firmei, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si SC Ralmida Com SRL se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

ANPC