Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Collectors Group

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Despre livrare

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei, prin urmatoarele metode:

Cu ajutorul serviciilor de curierat rapid (cost transport 15 lei - Sameday Curier, 20 lei - Fan Courier, respectiv 15 lei - Easybox, FanBox), livrare in 24 - 48 de ore daca dati comanda pana in ora 14:00. Comenzile date in weekend, incepand de vineri ora 16:00 pana duminica, vor fi expediate luni.

Ne pastram dreptul de a alege firma de curierat pentru coletele peste 10 kg precum si pentru localitatile cu km suplimentari.

Putem sa livram LA CEREREA dumneavoastra cu Posta Romana (cost transport 15 lei, livrare in 3-4 zile lucratoare) sau CARGUS (20 lei).

NU EXISTA  ALTE COSTURI PENTRU LIVRARE, costul este FIX, indiferent de greutatea coletului, de valoarea rambursului sau de km suplimentari.

In cazul in care nu exista sediul curierat rapid in localitatea dvs. timpul de transport poate depasi 48 ore dar costurile raman nemodificate.

Daca livrarea se face prin Posta Romana, veti fi instiintat printr-un aviz postal sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a va ridica produsele.

In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati, cu mentionarea motivului refuzului pe borderoul de livrare si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI PESTE 400 LEI.

Pentru livrarea in lockere, este nevoie sa va dati acceptul cu privire la transmiterea adresei de mail catre firma de curierat, pentru a putea primi detalii legate de livrare.

Puteti returna produsele in Easybox, accesand urmatorul link: https://return.sameday.ro/101figurine

ANPC