Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Collectors Group

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Cum comand?

In momentul in care gasiti un produs pe care doriti sa il cumparati, dupa ce completati cantitatea dorita, apasati butonul 'Adauga in cos'.

Dupa ce ati adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, selectati modalitatea de transport dorita (curier rapid sau Posta Romana), apoi apasati butonul 'Mergi la casa'.

Daca sunteti un client nou veti fi solicitat sa va creati un cont, iar daca sunteti un client care are deja cont pe 101jucarii.ro sau pe 101figurine.ro, va trebui sa va introduceti numele de utilizator si parola.

De aici inainte veti intra intr-un proces alcatuit dintr-un pas simplu la sfarsitul caruia comanda dumneavoastra este inregistrata:

  • Introduceti datele de livrare/ facturare;
  • Alegeti metoda de plata (online, ramburs sau ordin de plata);
  • Aveti posibilitatea sa va abonati la News letterul nostru
  • Trebuie sa fiti de acord cu 'Termenii si conditiile' site-ului 101figurine.ro
  • Verificati in partea dreapta sintetizare comenzii dumnevoastra (continutul cosului, valoarea acestuia, eventualele discounturi si valoarea finala a comenzii)
  • Daca toate informatiile sunt corecte, apasati butonul "Finalizeaza comanda";
  • Comanda dumneavoastra va fi inregistrata si veti primi un email automat de confirmare.


Comanda rapida

Exista si o varianta rapida prin care va puteti trimite indicatiile de comanda, si anume Comanda Rapida. Comanda rapida este pentru cei care doresc sa comande fara a-si face cont pe 101figurine.ro. Comanda va fi confirmata numai dupa ce veti fi contactati de unul dintre reprezentantii nostri de vanzari.

Sunt acceptate numai comenzile plasate de persoane peste 18 ani.

ANPC