Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Collectors Group

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Cum platesc?

1. Ramburs

In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului.

Pentru coletele livrate prin intermediul Postei Romane, plata se face la ghiseul postal in momentul in care ridicati coletul.

2. Online prin card bancar

Dupa selectarea modalitatii de plata "Online cu card bancar" si lansarea comenzii esti directionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati online, Plationline, https://www.plationline.ro/

Puteti efectua plata online in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.

Pentru plata online cu cardul nu se percep taxe suplimentare (comisioane)!

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca RALMIDA COM.

3. Transfer bancar/Internet baking

Dupa confirmarea telefonica a comenzii, veti primi factura proforma si informatii suplimentare prin e-mail daca va fi nevoie.

Procesarea comenzii se va face dupa confirmarea efectuarii platii in contul nostru: RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank Romania.

4. Plata in rate

Plata in rate prin cardul STAR de la Banca Transilvania

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aicisi platile online devin mai simple ca oricand:
- Rate fara dobanda
- Perioada de gratie de pana la 56 de zile
- Comision zero la toate cumparaturile
- Plati sigure pe Internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
 *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

- Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

- Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

- Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

- Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

- Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

ANPC