Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Blog

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Despre noi

www.101figurine.ro este un inceput de drum fara a reprezenta insa o noutate absoluta. Nu s-a nascut din neant, nu a aparut brusc in mediul online. De 10 ani suntem cunoscuti si activam in continuare sub numele de 101 Jucarii si www.101jucarii.ro. De 10 ani suntem prezenti printre copii, am crescut deodata cu ei, ne-am bucurat impreuna cu ei si ne-am facut numerosi prieteni printre ei.

Multi dintre prietenii nostri au devenit in aceasta perioada de timp adolescenti. S-au schimbat si si-au diversificat gusturile. Si-au multiplicat interesele. Unii au ramas statornici la „prima dragoste” pentru un anumit personaj intruchipat in jucariile pe care le gasesc la noi, altii au cautat si altceva, au dorit mai mult. Si, la fel cum hainele din copilarie au ramas mici, „vitrina” de la www.101jucarii.ro a devenit neincapatoare. Apropiindu-ne cu repeziciune de 10000 de comenzi, am constatat ca a sosit momentul pentru inca o „vitrina”. Iar aceasta noua vitrina este www.101figurine.ro!

Asa cum ii spune si numele, www.101figurine.ro se doreste a fi un site specializat in figurine. Universul jucariilor este infinit dar si lumea figurinelor este extrem de vasta, largindu-se pe zi ce trece. Cei pasionati cunosc acest lucru: action-figures – cu multiple puncte de articulatie si detalii numeroase, statuete sculptate si editii deosebite, figurine de colectie realizate de designeri celebri, eroi si super-eroi, accesorii rare, personaje fantastice, collectables sau serii limitate si aniversare. Aceasta este lumea in care va invitam sa intrati acum!

O lume in crestere, intr-o continua schimbare si transformare. O  lume care se innoieste cu repeziciune si regularitate cu ultimele serii create si produse in cele mai diverse puncte ale globului, o lume a figurinelor si accesoriilor venite deopotriva de la companii inedite, cu produse de nisa, cat si de la branduri celebre. O lume  in care au loc doar produsele originale, vechea noastra regula la care nu renuntam!

O lume deschisa, asadar. O lume la care poti participa chiar si tu. Fiecare dintre voi. O lume in care atunci cand cauti ceva, te ascultam, incercam sa te informam, sa te ajutam si te privim ca pe un prieten drag, chiar daca esti abia la primii pasi. O lume in care iti poti spune pararea prin comentarii pe blog, pe pagina de produs si pe pagina noastre de Facebook (https://www.facebook.com/101figurine/). O lume in care iti poti regasi prietenii mai vechi si iti poti face altii noi, care iti impartasesc pasiunea pentru figurine si – prin intermediul nostru – cu care poti face schimburi nu doar de impresii, ci si de jucarii, figurine si accesorii (Buy & Sell) – o sectiune in premiera la 101figurine.

O lume creata pentru voi, o lume creata cu ajutorul vostru si o lume care nu ar putea sa existe fara voi. Aceasta este lumea www.101figurine.ro in care te invitam acum sa pasesti si sa o descoperi!

 101figurine.ro este proprietatea firmei SC Ralmida Com SRL

  • Sediul juridic: Str. Preot Toma Georgescu, nr. 1, bl. 18, sc. D, Targoviste, jud. Dambovita
  • Punct de lucru: Bd. Libertatii, nr. 2, Mini Mall Mondial, etaj 1, Targoviste, jud. Dambovita
  • Cod de Identificare Fiscala: RO 23720230
  • Numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J15/ 511/ 14.04.2008
  • 0730 06 11 10  /  contact@101figurine.ro
  • Cont bancar: RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank.
  • Program de lucru cu publicul (consiliere, preluare comenzi telefonice): Luni – Duminica: 9:30 si 18:30 (cu exceptia sarbatorilor legale)
  • Program de lucru showroom: Luni - Vineri (09:00 - 17:00), Sambata (10:00 - 14:00) si Duminica la cerere in limita posibilitatilor.

 

ANPC