Telefon 0730 061 110

Action Figures

& Collectables Age 17+

Collectors Group

Telefon

0730 061 110

Filtreaza:

Despre noi

Suntem prezenti de aproape 10 ani – atat in mediul online, cat si in lumea „reala” – dar expertiza si experienta noastra in acest domeniu este mai veche. Pentru cei care ne cunosc bine, prieteni si colaboratori apropiati, nu este niciun secret ca am inceput in anul 2008 cu 101jucarii – Personajele tale preferate. Insa, asa cum si copiii nostri au crescut, vitrina www.101jucarii.ro a devenit la un moment dat neincapatoare, motiv pentru care am infiintat acest nou magazin online, specializat in figurine.

De-a lungul timpului am crescut, ne-am dezvoltat si am ajuns in acest moment la peste 4000 de produse provenite de la sute de producatori cunoscuti in toata lumea. Toate acestea nu s-ar fi putut realiza fara ajutorul vostru, al tuturor. Am reusit sa strangem alaturi de noi o frumoasa comunitate de prieteni, oameni cu pasiuni si talente, clienti fideli sau ocazionali ce fac parte din toate categoriile de varsta. Am ascultat si ascultam sfaturile si indicatiile lor, am invatat si invatam de la ei si incercam sa devenim mai buni in urma opiniilor, observatiilor si sugestiilor primite. Constienti fiind ca procesul de perfectionare este unul continuu, suntem deschisi tuturor provocarilor pentru a atinge si mentine nivelul magazinelor de profil importante din Europa.

Activam cu precadere online, prin intermediul magazinului nostru www.101figurine.ro, unde puteti gasi toate exponatele aflate in stoc, la comanda sau pre-comanda, dar si pe paginile de Facebook si Instagram https://www.facebook.com/groups/101figurine si https://www.instagram.com/101figurine.ro/, utilizate atat ca platforme de prezentare, cat si ca grupuri de dialog si comunicare intre colectionari si toti cei interesati de acest domeniu atat de vast. Va puteti insa intalni cu figurinele, statuetele si accesoriile – doar produse originale! – si la showroom-ul nostru din centrul orasului Targoviste (Bd. Libertatii nr.2), la toate editiile anuale ale East European Comic-Con de la Bucuresti – cel mai mare si cel mai important eveniment regional dedicat fanilor de filme si seriale TV, de jocuri video, desene animate si benzi ilustrate – si la numeroase alte intalniri de profil realizate ocazional in intreaga tara.

Universul figurinelor – ca orice alt univers – este unul infinit. La noi, 101figurine – Action figures & Collectibles, gasiti sau regasiti doar o mica parte a acestuia. Dar este o parte stransa si prezentata cu atentie si grija, cu dragoste si empatie, astfel incat fiecare dintre cei care ne viziteaza sa isi poate completa colectia cu figurina sau statueta dorita sau sa poata avea alaturi de el o reprezentare a personajului favorit, parte a acestui infinit, dar atat de magic, Univers....

 101figurine.ro este proprietatea firmei SC Ralmida Com SRL

  • Sediul juridic: Str. Preot Toma Georgescu, nr. 1, bl. 18, sc. D, Targoviste, jud. Dambovita
  • Punct de lucru: Bd. Libertatii, nr. 2, Mini Mall Mondial, etaj 1, Targoviste, jud. Dambovita
  • Cod de Identificare Fiscala: RO 23720230
  • Numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J15/ 511/ 14.04.2008
  • 0730 06 11 10  /  contact@101figurine.ro
  • Cont bancar: RO 67INGB 0000 9999 0508 1050, deschis la ING Bank.
  • Program de lucru cu publicul (consiliere, preluare comenzi telefonice): Luni – Duminica: 9:30 si 18:30 (cu exceptia sarbatorilor legale)
  • Program de lucru showroom: Luni - Vineri (09:00 - 17:00), Sambata (10:00 - 14:00) si Duminica la cerere in limita posibilitatilor.

 

ANPC