SUMMER SALE SPECIAL!

Mai era oare cazul sa o spunem? Pentru prietenii nostri vechi si cei care ne urmaresc in mod constant, desigur ca nu. Pentru ceilalti, probabil ca da. Asa ca o spunem din nou: ne tinem intotdeauna promisiunile. Atunci cand am lansat campania Summer Sale 2016 (mai pe larg despre ea aici: http://www.101jucarii.ro/blog/101-summer-sale/) am spus, mai direct – mai printre randuri, ca vom avea si surprize in cursul acestei perioade. Si ne tinem de cuvant! Adica (mai) avem un SSS!

De data aceasta, SSS nu inseamna Super Summer Sale, cu bonusurile acordate in cadrul reducerilor de pe www.101jucarii.ro. De data aceasta, SSS inseamna Summer Sale Special si vine sub forma unor saptamani de reduceri dedicate unor categorii speciale de pe www.101figurine.ro. Nu este doar o inversare de nume fata de Special Summer Sale din 2015, ci seamana mai mult cu saptamanile specifice pe care le-am dedicat de-a lungul timpului, incepand cu anul trecut: Saptamana Star Wars, Saptamana Marvel, Saptamana DC, Alien Week – in cinstea mega-evenimentului Alien Day, desfasurat in primavara lui 2016 in mai multe locuri din lume…. si asa mai departe.

Nu copiem, nu le repetam, pentru ca de data aceasta lucrurile vor sta putin altfel. In primul rand, suntem in mijlocul Summer Sale si unele exponate sunt deja reduse. Acestea vor fi reduse cu procente mai mari. Alte items din aceasta categorie vor beneficia de reduceri promotionale, dar, nu uitati, doar pentru o saptamana, atat cat tine perioada „speciala”!

In al doilea rand, vorbim de categorii speciale, asa cum sunt ele listate la Categorii pe www.101figurine.ro  si nu de saptamanile speciale destinate categoriilor de personaje, ca cele din trecut. In mod concret, acum suntem deja in mijlocul Saptamanii PLAY ARTS KAI, in care TOATE figurinele sunt reduse cu procente bunicele! Cei care ne urmaresc postarile de pe Facebook stiu deja ca am inceput aceasta saptamana tematica in data de 11 august. Timp mai este sa profitati, dar nu mult! O saptamana – chiar daca este speciala – tine doar 7 (sapte!) zile, deci Saptamana PLAY ARTS KAI se va incheia miercuri, 17 august. So, hurry up!

Sau calm down si pregati-va de urmatoarea saptamana tematica si speciala, deoarece una se termina si alta va incepe imediat a doua zi. O stim deja care este si o anuntam inca de pe acum. Timp de 7 zile, incepand de joi, 18 august, vom avea Saptamana ARTFX+ PVC Statues. ARTFX+ – o linie de statuete care nu mai are nevoie de prezentare si, in acelasi timp, o replica pe masura din punct de vedere al maiestriei, designului, calitatii si originalitatii data figurinelor superarticulate, superdetaliate si superpozabile PLAY ARTS KAI. Sunt liniile de top si cele mai celebre ale renumitilor producatori Square Enix si Kotobukiya, cu numeroase exemplare de exceptie la pret (si mai) redus – dar nu mai mult de o saptamana!

Saptamanile tematice grupate sub denumirea generala Summer Sale Special nu se vor opri aici. Dar nici alte informatii nu vom mai dezvalui aici. Lasam din nou sa vorbeasca in locul nostru…..surprizele! Totul este sa ne vizitati cat mai des si sa cautati surpizele speciale din cadrul Summer Sale. Fiti linistiti, e vreme si pentru alte surprize – la care ne vom gandi intre timp – deoarece avem placerea sa va anuntam, in premiera in acest moment, ca vom extinde campania pana in 15 septembrie. Asadar – mai multe zile, mai multe reduceri, mai multe surprize!

Sfarsit? Nu inca. Pentru ca profitam de ocazie si vrem sa salutam si noi filmul verii, mult-asteptatul si mult-anuntatul Suicide Squad. Filmul nu l-am vazut inca, dar figurinele sunt….. wooow! Motiv pentru care am inaugurat o categorie noua, cu acelasi nume, unde puteti admira personaje mai…vechi – Deadshot, Joker, Harley Quinn, adica protagonistii filmului, membrii echipei de…sinucigasi – realizate la modul superlativ de catre Hot Toys. Hot Toys, indeed, chiar daca, deocamdata, la comanda sau la pre-comanda (subiecte asupra carora vom reveni pe larg) dar si figurine SF FiguArts sau MafEX.

Acum am terminat. Vacanta placuta in continuare. Si Summer Sale (cu toate variantele super-speciale SSS) placuta in continuare! Ne…. revedem la blog dupa 15 septembrie! :)