NOUTATI? CATE VRETI!

Si cat incape! :)

E drept, a trecut ceva vreme de la ultima noastra postare pe blog. Dar asta nu inseamna ca ne-am neglijat activitatile sau ca am fi plecat (deja) in vacanta. Dimpotriva! Am primit foarte multe si diverse noutati, de toate felurile, numeroase dintre deja bine-cunoscutele categorii fiind astfel in mod sensibil imbogatite. Unele dintre noutati – doar cateva, desi am dori sa le impartasim cu voi pe toate – sunt prezentate pe scurt in randurile ce urmeaza.

Aceasta multitudine de noutati nu se datoreaza doar activitatii noastre mai intense de cercetare si de achizitionare de la mai multi producatori sau mari distribuitori. Pur si simplu, productia de figurine – atat toys, cat si collectables – pentru ca la ele ne vom referi in principal, cunoaste o crestere vadita in comparatie cu anul precedent. Pastrand aceleasi standarde inalte de calitate, marii producatori americani, japonezi sau europeni produc in cantitati din ce in ce mai mari, continuand liniile si seriile de succes, lansand altele, dezvoltand noi si noi modele si exemplare si incercand sa tina pasul – pe cat posibil – avalansei de filme, seriale TV, jocuri si manga/animes – sursele principale de inspiratie pentru productia de figurine si de accesorii specializate.

Pentru ca tot am pomenit mai sus de Accesorii, o sa incepem cu ele. Cei dintre voi care nu au apucat sa viziteze editia din acest an a Comic-Con Bucuresti, isi pot imbogati si acum garderoba de vara cu tricouri de o foarte buna calitate (atentie la marimi si masuri!) infatisand personaje si eroi fantastici din categoriile DC sau Marvel – reprezentati in ultimele productii cinematografice – Alien, Assassin Creed si altele. Iar daca credeti ca garderoba este deja completa, va puteti decora camera cu postere sau artworks avand diferite dimensiuni. O mentiune speciala si pentru producatorul francez Aby Style, ale carui accesorii se afla in exclusivitate pentru Romania pe www.101.figurine.ro.

Din punctul nostru de vedere, unele dintre cele mai reprezentative noutati pot fi gasite in categoria DC Universe. Batman vs. Superman inca face senzatie pe marile ecrane iar Suicide Squad se pregateste de debut in luna august. Eroii, supereroii si antieroii au in aceasta perioada o activitate intensa, la fel ca si numeroasele figurine – toys si collectables – care ii infatiseaza in diferite posturi. Noile statuete ARTFX+ de la KotobukiyaBatman, Superman, The Flash sau Wonder Woman – pastreaza aceeasi binecunoscuta supercalitate in timp ce seriile PLAY ARTS KAI  dau o replica pe masura cu liniile variant (DC Comics, dar si Marvel Comics sau Marvel Universe), cimentand astfel suprematia japoneza la capitolul collectables. Iar daca vreti ceva mai…nasty, atunci Harley Quinn (cu action-figures de la DC Collectables, din seria The New 52 a aceluiasi producator, statuetele DC Comics Red White & Black sau versiunea variant – Square Enix) ar fi o alegere mai mult decat inspirata! Si mai mult decat variata, pentru ca aveti din plin de unde alege!

I-am mentionat deja pe japonezi si produsele lor collectables, dar trebuie sa ramanem in arhipelagul nipon, sa scoatem in evidenta si sa apreciem si cateva catgorii din lumea manga-anime, o lume care isi cucereste tot mai multi suporteri si pasionati pe zi ce trece. Probabil ca acesta este si unul dintre motivele – tintirea unui impact sporit in Europa si America de Nord – pentru care figurinele-statuete din noua linie Jeans Freak de la One Piece au un design diferit: mai longiline, mai ….urbane, cu un look mai occidental si neaparat toate infatisate purtand straight fit jeans. Freak? Dunno, but for sure interesting! Just take a look! La fel cum va invitam sa aruncati (macar) o privire si pe „noile” fete din Idolm@ster, Cinderella Girls fiind intr-o acerba concurenta intre ele, dar toate avand un numitor comun: fac parte din linia SQ – Super Quality, produsa de catre Banpresto.

Si da, Warcraft! World of Warcraft, unua dintre cele mai vechi (va vine sa credeti ca a implinit deja 22 de ani?) si mai populare serii de video-games. Warcraft – The Movie, care in sfarsit si-a facut aparitia pe marile ecrane din cinematografe. Ne place sa credem ca pentru fanii impatimiti ai acestei francize a meritat o astfel de lunga asteptare, caci pentru amatorii de jucarii si figurine cu siguranta a meritat! Razboinicii din Hoarda Orcilor se infrunta cu soldatii Aliantei din Regatul Stormwind, charismaticul Lothar, impozantul Durotan (jucaria de la Jakks Pacific masoara fix 51cm!), (half-)orca Garona si misteriosul Medivh – singuri, in perechi sau in seturi de figurine – sunt cuprinsi intr-o stransa valtoare a evenimentelor, a intrigilor cu elemente de magie si a inclestarilor sangeroase. Astfel, mestesugul razboiului – Warcraft – atinge noi culmi!

In incheiere, o precizare: acestea nu sunt noutatile noastre. Cele de mai sus reprezinta doar o mica parte din ultimele noastre noutati! Vreti mai multe? Sunt cu mult mai multe! Sunt cate vreti! Si le gasiti pe www.101figurine.ro si pe www.101jucarii.ro, acolo unde, de asemenea, puteti profita incepand cu 15 iulie de campaniile noastre de reduceri Summer Sale si Super Summer Sale! Enjoy! J