2017: TOP 5 FIGURINE

Sfarsit de an… Suntem in toiul sarbatorilor dar si intr-o binemeritata vacanta (nu chiar toti :). Speram ca Mos Craciun a fost darnic cu voi si a stiut, ca de fiecare data, dorintele voastre ascunse. Sfarsit de an… Perioada potrivita pentru priviri anuale retrospective, pentru bilanturi si evaluari. Dar si cel mai potrivit moment pentru topuri si clasamente anuale. Un astfel de top – realizat pe aprecierea clientilor nostri – al celor mai solicitate, mai bine vandute 5 figurine gazduite de www.101figurine.ro in 2017 incercam sa vi-l prezentam in cele ce urmeaza.

Asadar:

5. Friday the 13th Part 4 Action Figure Ultimate Jason 18 cm

Tacut si letal, Jason Voorhees are acum la dispozitie un vast arsenal de arme albe pe care le manuieste cu dibacie, sporind in mod exponential numarul victimelor sale. Nu deageaba este infatisat acum ca Ultimate Jason. Si nu deageaba este protagonistul seriei Vineri 13 – Friday the 13th – una dintre cele mai ingrozitoare si sangeroase franchise horror din toate timpurile. Figurina deluxe produsa de NECA are intr-adevar toate caracteristicile unei figurine deluxe: 18cm inaltime, 25 de puncte de articulatie, ambalaj deosebit si nu mai putin de 9 accesorii, in majoritate arme, dar si piatra de mormant a mamei sale, Pamela Voorhees, tanara bucatareasa de tabara devenita killer. De fapt, asa a inceput povestea… Acum insa, avem un Ultimate Jason din Fiday the 13th Part 4: The Final Chapter!

4. Terminator Action Figure Ultimate Police Station Assault T-800 (Motorcycle Jacket) 18 cm

Cu robotul ucigas T-800 ramanem in lumea….. Terminatorilor. Asaltul asupra sectiei de politie din primul film al franchisei Terminator (1984) a prilejuit o scena in care recordul gloantelor trase pe minut poate fi cu greu egalat. Greu de egalat este si calitatea figurinei superarticulate, venita (tot) de la NECA si care il infatiseaza pe actorul Arnold Schwarzenegger intr-unul din cele mai celebre sale roluri: peste 25 de puncte de articulatie, 18cm inaltime, accesorizata cu arme de foc, 3 capete si 2 perechi de maini interschimbabile. “At last, a definitive collector’s version of the Terminator in his iconic look”!

3. Godzilla Head to Tail Action Figure 2001 Godzilla (Atomic Blast) 30 cm

Nu foloseste pumnale si topoare, nu foloseste carabine sau revolvere, dar este cu mult mai primejdios. Acum, infioratorul monstru Godzilla este si mai infiorator decat in alte ipostaze si versiuni. Cu ajutorul unui exploziv suflu atomic (atomic blast) – efectul fiind foarte bine reprezentat de catre producatorul figurinei – Godzilla din filmul …ati ghicit, Atomic Blast (2001), isi doboara cei mai cumpliti inamici, ingrozitoare aratari de marimi si calibre comparabile. 15cm inaltime, 30cm lungime de la cap la coada (head to tail), vopsea ce produce efecte deosebite, 30 de puncte de articulatie, majoritatea dintre ele asigurand o flexibilitate sporita cozii, fapt ce confera figurinei o pozabilitate de invidiat, date fiind dimensiunile.

2. Figurina Raynor (Starcraft), Heroes of the Storm Seria 3, 18 cm

Daca Friday the 13th , Terminator si Godzilla sunt franchise devenite clasice, toate avand peste 30 de ani vechime, jocul video Heroes of the Storm a avut un impact fulminant in cei doi ani si jumatate scursi de la lansare iar Raynor face senzatie in aceasta arena de batalie online. Figurina, creata in colaborare cu Blizzard Entertainment (developerul jocului), incanta prin acurateatea sculpturii, prin cele peste 25 de puncte de articulatie, dar si prin detalii si accesorii.

And finally, last, but…. Number One across the www.101figurine.ro 2017:

1. Witcher 3 Wild Hunt PVC Statue Geralt of Rivia 20 cm

Cartile seriei fantasy The Witcher, publicate incepand cu anul 1993, si-au gasit o prima materializare in jocul-video din anul 2007, pentru ca din anul 2015 franchisa sa fie completata cu diverse versiuni de film iar in 2018 se preconizeaza lansarea unui serial TV. In toate acestea, protagonistul Geralt of Rivia – vrajitor, mutant si monster-killer – ne insoteste printr-o serie de aventuri fabuloase. In cinstea lui, o exceptionala statueta superdetaliata de 20cm inaltime, confectionata dintr-un PVC de calitate superioara, cu stander personalizat, produsa de catre Dark Horse!

Observatii? Comentarii? Sugestii? Le asteptam, ca de fiecare data, cu placere. Noi va multumim ca ne vizitati si sunteti mereu alaturi de noi. Voua, tuturor, va dorim un an nou plin de bucurii! LA MULTI ANI 2018! :)