WHAT’S (GOING TO HAPPEN) NEXT?

Septembrie. Mai bine zis, dupa 15 septembrie. Data destul de … trista pentru unii, dar importanta pentru toata lumea. A inceput munca, a inceput scoala. Urmeaza o perioada plina de evenimente pana la sfarsitul anului sau cel putin pana la sarbatorile de iarna, cand macar unii vor incerca – din nou – sa se relaxaeze putin. Asadar, ce urmeaza in aceasta ultima mare etapa a anului? What’s (going to happen) next?

Ne-am gandit sa va prezentam in linii mari ceea ce ne propunem noi la www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro. Este un proiect de calendar al evenimentelor, despre care credem ca s-ar putea sa va fie folositor si voua, astfel incat sa incercam, pe cat posibil, sa ne „acordam” impreuna. Deci….what’s next for us?

Inainte de toate, concursurile tinute pe facebook. Si fiindca acum cateva zile s-a incheiat unul dintre cele mai insemnate concursuri organizate de noi – cel de vara – avem placerea de a felicita si pe aceasta cale castigatorii: locul I (voucher in valoare de 200 RON) – Daniela Radeoala, debutanta in concursul nostru cu exceptionalul review (din toate punctele de vedere!) al figurinei Alien; locul II (voucher de 150 RON) – „controversatul”, dar fidelul nostru prieten Marian Toader, pentru review-ul amanuntit privind noutatile WWE Mattel de la Comic-Con; locul III – am fost nevoiti sa il impartim (2 vouchers a cate 50 RON fiecare), pentru ca lupta a fost extrem de stransa intre C. Andrei (aici ii puteti vedea review-urile) si clipurile video ale lui Bogdan Alexandru.

Am mai adaugat inca 3 mentiuni, constand in figurine WWE „used and open” pentru Roby, Alecs si Stefan. Ii felicitam pe toti castigatorii, dar in aceeasi masura pe toti participantii, al caror numar sporeste continuu si ii asteptam pregatiti si la urmatorul concurs al nostru, din luna decembrie! Pana atunci insa, nu pierdeti ocazia – pana in 1 octombrie inclusiv – sa participati si sa castigati la concursul Incepe scoala – http://concursuri.acasa.ro/proiecte-speciale-335/concursul-incepe-scoala-iti-aduce-zilnic-rechizite-cadou-pentru-copilul-tau-194621.html la care noi suntem co-sponsori.

Un alt capitol il constituie, desigur, cel al noutatilor. Despre ele nu vom insista prea mult, este o actiune continua a noastra, desfasurata non-stop, nu doar la sfarsitul anului. Tot ce merita mentionat in acest moment este faptul ca asteptam cat de curand un stoc plin cu noutati si surprize – serii noi de jucarii, action figures si accesorii – care este pe drum din Statele Unite. Mai multe….la timpul potrivit. Soon!

Prietenii, cei care ne urmaresc in mod fidel, si, in general toti cei care sunt interesati de online shopping cunosc ca luna noiembrie aduce mult-asteptatul eveniment Black Friday. Plasata la sfarsitul lunii, in 28 anul acesta, aceasta deja renumita Vineri Neagra importata din stilul de marketing american vine cu reduceri masive la multiple categorii, ea anuntand, simbolic, inceputul perioadei de shopping pentru cadourile de Craciun. Dar, la fel ca si in anii anteriori, noi nu ne vom limita la o singura zi, ci vom avea o campanie mai extinsa, pe care o vom anunta din timp. Asadar, sa fiti din nou pe faza!

„Winter is Coming”. Nu, inca nu vine iarna, dar sub acest logo – imprumutat de la una din seriile anterioare ale serialului Game of Thrones se va desfasura la Palatul Copiilor cea de a doua editie din acest an al Comic-Conului de la Bucuresti. Succesul din mai a determinat organizatorii sa mai programeze inca un eveniment in 2014 iar invitatii vor fi anuntati cat de curand pe site-ul oficial. Evident, in perioada 14-16 noiembrie vom fi si noi acolo, prilej de a ne intalni face to face din nou. Noi abia asteptam acest nou East European Comic-Con 2014, speram ca la fel si voi!

In sfarsit, luna decembrie. Pana atunci speram sa putem finaliza cateva dintre parteneriatele-surpriza la care lucram in prezent, dar o certitudine va fi ultimul nostru concurs al anului, deja consacrat pentru unii. Cum spuneam si inainte, va asteptam intr-un numar si mai mare, pentru ca premiile vor fi si mai generoase! Restul depinde de talentul, imaginatia si determinarea fiecarui participant.

Dar mai este ceva timp pana in decembrie si pana la sfarsitul anului. Nu are rost in acest moment sa ne concentram prea mult asupra actiunilor pe care le vom desfasura, asa cum nici voi nu trebuie sa va ganditi foarte tare deja la vacanta si la sarbatorile de iarna. Pana atunci, mai sunt multe de facut, atat pentru voi, cat si pentru noi, atat din partea voastra, cat si din partea noastra. Dar suntem convinsi si hotarati ca unele lucruri le putem face, incepe sau continua doar impreuna cu voi, prietenii nostri cei dragi! :)