SUMMER NEWS

Bun. Suntem in mijlocul verii, e cald – chiar daca din cand in cand mai ploua, uneori intens, aproape ca la tropice – e vacanta (chiar si noi ne-am …strecurat!), unii se plimba, altii stau acasa si se joaca sau se pregatesc pentru examenele restante (sper ca nu sunteti multi din astia…), la www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro suntem in mijlocul campaniei de reduceri Summer Sale 2014, timpul curge parca un pic mai incet…..dar asta nu inseamna ca nu exista noutati, stiri si informatii noi. Despre cateva dintre ele vrem sa amintim si in randurile care urmeaza.
Pai sa incepem cu niste stiri care, chiar daca nu au o legatura directa cu noi, probabil ca intereseaza pe multi. Comic-Con San Diego – considerat cel mai faimos eveniment de pe mapamond din aceasta categorie – este deja istorie, dar in cele 4 zile de desfasurare (24-27 iulie) a avut un impact si un succes imens. Nu are rost sa mentionam pe toti cei care au stralucit in preainsoritul oras din sudul Californiei, dar trebuie sa spunem ca printre marile staruri au fost cei din The Walking Dead si Game of Thrones (GOT au fost la EECC Bucuresti de anul acesta si ii vom revedea si la a doua editie din 2014 a Comic-Conului – un succes deci deja asigurat!).

Si o chestie de…. barfa. Sau gossips, daca nu va place cuvantul barfa, desi cam tot aia e. Unul dintre principalii sponsori ai Comic-Con San Diego a fost Marvel si, de aceea, „gurile rele” spun ca evenimentul a debutat in 24 iulie, adica fix in ziua urmatoare celei in care in toata lumea – si in tot Universul DC – s-a sarbatorit Batman Day! Da, Batman a implint o cifra rotunda, o aniversare extraordinara – 75 de ani de existenta – pentru un supererou care ar putea sa fie bunic pentru majoritatea fanilor sai, dar care – fac pariu asta(!) – o sa ii incante si pe majoritatea stranepotilor nostri!
Cam atat despre Batman si DC.Sa revenim la Marvel, care mi se par clar mai „activi” in vara aceasta. Nu mai putin de 3 filme pe marile ecrane in ultimele 5 luni….e ceva! Ajungem astfel la informatii despre noutatile noastre pentru ca tocmai am adus action figures care au lagatura directa atat cu Captain America: The Winter Soldier (Captain America – in diverse forme, marimi si ipostaze, Bucky – The Winter Soldier, Black Widow si altii), The Amazing Spider-man 2 (eu nu am gasit nimic deosebit la film, dar nah….gusturile nu se dicuta si cred ca Spider-man asta nou de 18cm o sa va placa) si cu foarte, foarte, foarte „proaspatul” Guardians of the Galaxy. Nu l-am vazut – se lanseaza chiar in aceste zile – dar stiu ca Nova, Drax, Rocket, Gamora si Star Lord, adica trupa Gardienilor, arata bine si interesant sub forma de figurine Marvel/HASBRO.

Mai vreti noutati? Pentru ca mai avem si destule alte noutati. Ramanem in domeniul filmelor aparute anul acesta si sa zicem…..Godzilla, giganticul monstru japonez din coproductia americano-japoneza (normal, nu? ) sau Godzilla de la NECA, de dimensiuni impresionante, adica 30cm de la cap la coada? :) Sau Transformers: The Age of Extinction, filmul „vechi” deja de o luna, in care mai vechii nostrii prieteni Autobots, bine reprezentati de catre Optimus Prime, Drift si Bumblebee se infrunta cu o noua rasa de roboti, Dinobots, printre ei numarandu-se Slug, Strafe, Slash sau conducatorul lor, cumplitul Grimlock? Alegeti ce vreti….
Nici acum nu ajunge? Atunci sa mai spunem ca nu i-am uitat nici pe fanii WWE – ceva mai putini, dar la fel de hotarati sa isi urmareasca idolii – care pot gasi pe www.101jucarii.ro luptatori din noile serii Elite, multi dintre ei fiind reprezentati in ipostazele meciurilor de la ultimul mare si grandios eveniment din viata wrestlingului, Wrestlemania XXX.
Pai si daca nici acum nu ajunge, atunci e cazul sa va uitati si voi cu atentie pe si cu certitudine veti mai gasi si alte figurine si accesorii noi, sa fiti siguri! Noi incheiem aici si va uram tuturor vacanta placuta in continuare!