LA COMIC-CON!

Iata ca, incet-incet, ne apropeim si noi, www.101figurine.ro, de aniversarea “fragedei” varste de…2 luni. Ca orice alt inceput, nu e usor. Mai rectificam, inca mai adaugam cate ceva pe aici, pe acolo. Muncim din greu ca sa incercam sa ii “transferam” pe unii dintre vechii nostri prieteni de pe www.101jucarii.ro spre site-ul asta nou, lucru care nu e deloc simplu. Cei care ne citesc acum au inteles ratiunea pentru care am infiintat www.101figurine.ro si ne-ar ajuta foarte mult daca ar spune acest lucru si altora….:)
In fine, sa nu credeti cumva ca ne plangem! Chiar daca 2 luni reprezinta inca perioada de “copilarie” a site-ului, am gasit cea mai buna ocazie ca sa putem face ….primi pasi si in lumea reala! Iar ocazia asta se cheama East European Comic-Con 2014 – EECC 2014! Este primul moment in care 101 Figurine, impreuna cu 101 Jucarii, se va prezenta in fata voastra cu noutati. Si nu cu orice fel de noutati, ci cu noutati in premiera pentru Romania!
Cei care au fost anul trecut la Comic-Con stiu despre ce e vorba. Cei care nu au fost, au avut ce regreta, pentru ca acest eveniment, care se doreste o manifestare de anvergura pentru calendarul intregii Europe de Est, este cel mai bun prilej de a intalni in carne si oase personaje si eroi proveniti din aceasta incredibila lume a comics, filme, jocuri video si, bineinteles, action figures! Un eveniment major, cu invitati renumiti, care pentru 3 zile va transforma Bucurestiul intr-o capitala a universului fantasy, asa cum sunt Londra ori San Diego, alte faimoase locatii Comic-Con!
Normal ca nu o sa va spunem ce gasiti la Comic-Con. Asta e treaba organizatorilor si detalii aveti pe site-ul lor, www.comic-con.ro. Noi ne rezumam acum sa va indicam capul de afis, adica Game of Thrones sau Urzeala Tronurilor, dupa cum este cunoscut la noi serialul a carui a patra serie este difuzata in prezent pe canalul HBO. Pentru amatorii serialului – cateva zeci de milioane bune din toata lumea – nu mai este nevoie de nicio prezentare a ecranizarii mega-romanului lui George R.R. Martin. Dar fanii din Romania ai acestei exceptionale fantasy-drama trebuie sa cunoasca faptul ca la Comic-Con 2014 vor avea ocazia sa intalneasca 2 actori ai serialului si, mai important, sa admire Tronul Tronurilor, cel pentru care se duc atatea batalii dramatice in film. Tronul de fier, original si in marime naturala, va fi prezent si expus la Bucuresti in cadrul Comic-Con 2014!
Iar in fata Tronului stau….supusii, curtenii, sfetnici, etc. Da, asa se intampla de obicei si asa se intampla si in film. Dar de data aceasta, la Comic-Con 2014, in fata Tronului va fi amplasat standul 101 Figurine & 101 Jucarii! O pozitie mai mult decat onoranta, dar care ne si obliga, motiv pentru care vom expune in premiera in Romania numeroase articole – toate licentiate HBO, producatorul serialului – Game of Thrones: figurine si statuete, postere, tircouri si diverse multe alte accesorii reprezentand cele mai importante case nobiliare care isi disputa Tronul! Toate aceste produse vor aparea pe www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro doar in ziua de deschidere a Comic-Con – 9 mai – iar pe toata desfasurarii acestui eveniment, 9-11 mai, transportul pentru comenzile facute pe cele 2 site-uri va fi gratuit. Este un mic cadou al nostru pentru cei care, din diferite motive, nu vor putea sa vina la Comic-Con si sa ne viziteze in realitate.
Comic-Con 2014 nu inseamna insa doar Game of Thrones. Comic-Con inseamna, prezentari, panels, concursuri, gaming, intalniri cu personalitati si numeroase surprize. Comic-Con inseamna pentru 101 Figurine si pentru 101 Jucarii prilejul de a va prezenta live si alte cateva noutati de ultima ora din diferite genuri, cum ar fi unii dintre robotii de lupta din Pacific Rim, excelent realizatele action figures cu eroii din The Walking Dead (un serial aproape la fel de bun ca si Game of Thrones, dupa parerea mea, asta insa doar daca agreati genul horror), pe Batman si mercenarii ucigasi – Deadshot, Firefly, Deathstroke si Killer Croc – care i-au pus gand rau in Arkham Origins. Pentru ca tot am vorbit de horror sa amintim aici si ultimele ipostaze ale criminalului Freddy Krueger– Nightmare on Elm Street sau doi dintre monstrii care vor reaparea in curand pe marile ecrane: Lizzard in The Amazing Spider-man 2 si gigantica Godzilla.
Si multi altii. Si, cum probabil v-ati obisnuit din partea noastra, avem pentru voi si ceva surprize. Avem deci si toate motivele ca sa va asteptam asa cum aveti si voi toate motivele ca sa ne vizitati. Asadar, va asteptam sa ne vedem live – se intampla cam rar, e drept, dar cu atat mai mare poate fi bucuria (re)vederii – la Comic-Con 2014, in perioada 9-11 mai, in hala E1, aflata in spatele Pavilionului Central ROMEXPO din Bucuresti. Sau, daca va place mai mult formula, va asteptam sa ne intalnim in Sala Tronului! Pe curand!