HUNTING FOR (EASTER) EGGS!

Hello! Foarte sincer, trebuie sa va spun de la bun inceput si intr-un mod extrem de direct un lucru: o data cu venirea sarbatorilor de Craciun/An Nou si de Paste, lucrurile sunt extrem de complicate pentru noi. De fiecare data ne uitam in urma, la anii precedenti  si ne gandim ce avem de facut acum. Ce sa aducem nou, cum sa facem ceva inedit, cu ce putem diversifica lucrurile astfel incat fiecare dintre aceste mari sarbatori din calendarul nostru sa fie diferita si (mai) placuta la www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro?

Anul asta ne-am gandit la….nu, nu la concursul ocazionat de Wrestlemania 31! Ala a fost o chestie rapida, gandita si executata ad-hoc si – chiar daca acum, cand scriem aceste randuri, concursul este inca in desfasurare (si am primit niste materiale super – thx alot!), nu are nicio legatura cu Pastele. Oricata imaginatie am avea – eu sau altii – nu pot asocia WWE, luptatorii cei duri cu masti infioratoare si loviturile lor nimicitoare cu sarbatoarea Pastelelor, unde domnesc linistea sufleteasca, darurile, bucuria zilelor tihnite, revederea cu unii dintre cei dragiiar suprematia este detinuta de cozonaci si de alte dulciuri, de iepurasi draguti si de oua….

Am zis oua? Adica eggs? Yesssss! Asta e! De ce sa nu avem atunci o…vanatoare de oua? Adica o…eggs hunt!  Pentru ca eggs hunt, pentru cine nu cunoaste inca, este o „vanatoare” traditionala, ocazionata de sarbatoarea Pastelor. Cu origini foarte vechi, pre-crestine – celebrarea primaverii, atunci cand pamantul renaste si se transforma iar aceasta parte din ciclul vietii este comparat cu spargerea unui ou – cu ouale (rosii) care detin un simbolism puternic si aparte in invierea si inaltarea la cer a lui Iisus Hristos – ajungem la vanatoarea de oua de Paste, un prilej de mare bucurie pentru copii (dar nu numai), un eveniment traditional – inceput prin secolul al XVII-lea, cam atunci cand apare si iepurasul „aducator” de oua – si regulat in lumea  catolica si protestanta.

Cum se desfasoara? Foarte simplu! Ouale, cat mai numeroase si cat mai pline de…ciocolata, jucarii sau  alte surprize, sunt ascunse, dupa care se da startul cautarii lor. Adica al…vanarii lor. Ai gasit oul, poti revendica premiul! Una dintre cele mai renumite vanatori de acest fel din lume este cea organizata de catre firma  producatoare de dulciuri Cadbury, care ascunde 50 de oua mari sau foarte mari(!) si pline de surprize pe intreg teritoriul Angliei. Cine le gaseste…..nici nu vreau sa ma gandesc cat timp si cat de multa ciocolata va manca….:D Asadar, eggs hunt este mereu plina de surprize, de premii si de…fun!

OK, noi nu suntem Cadbury, nu avem (atata) ciocolata, dar surprize, premii si – speram noi – fun, va putem asigura. Asa ca ….am confectionat si noi niste oua, le-am strecurat printre jucariile si figurinele noastre, adica le-am atasat sub forma de etichete pe unele produse si va invitam – chiar va indemnam sa le…vanati! Asa cum am spus, cine gaseste „prada” (asa se spune la vanatoare, nu?), revendica premiul! Clar?

Ca sa fie si mai clar, am stabilit cateva reguli. Ca sa fie si mai simplu, va dam si niste indicii suplimentare. Perioada vanatorii: 8 – 15 aprilie. Numar de „oua”- etichete, premii sau cum vreti voi sa le numiti: cel putin cate unul pentru fiecare categorie. Deoarece Collectables nu este o categorie propriu-zisa, acolo vor fi mai multe…oua. Premiile – pardon, ouale – se pot si…regenera pe parcurs, astfel incat sa fie mai antrenant si sa nu le puteti gasi pe toate la inceputul vanatorii. Cat despre cat de valoroase sunt…ouale, asta mi s-a interzis sa va spun. Nu mi s-a interzis insa sa dezvalui ca vor fi niste reduceri masive. Sau foarte masive. Cat de masive? Gasiti ouale si veti putea compara cat de masive sunt! Mai sunt si alte surprize, dar pe astea le veti afla…pe parcursul vanatorii!

Eggs hunt este modul nostru de a sarbatori Pastele de acum impreuna cu voi. Am mai uitat ceva? Nu cred, dar….idei ne mai vin si pe parcurs, stiti bine lucrul asta nu doar de ieri, de azi J Asadar: SARBATORI FERICITE, vacanta placuta (acolo unde este cazul pentru o asemenea urare) si…spor la vanatoare! Stiu ca nu se ureaza asa ceva, dar acum nu suntem la „classic hunt”, ci la EGG HUNT! Cheers! ;)