Marvel Legends – (Amazing Spider Man The Ultimate 18 Inch) *REVIEW*

Salutare, 101jucării!

Eu sunt Sebi, şi azi o să vă prezint figurina de acțiune Amazing Spider Man The Ultimate 18 Inch Super Poseable.

spiderman 1

Această figurină, lansată în anul 2006, pe vremea în care seria “Marvel Legends” încă aprținea de ToyBiz, a venit ca un şoc în lumea colecționarilor, dar mai ales a împătimiților şi iubitorilor de Marvel Legends, pentru că a fost lansată ca o figurină din seria Legends, având însă o mărime de peste 18 inch, de 3 ori cât o figurină din această serie.

Mastodontul are peste 67 de puncte de articulație, care includ 2 puncte de articulație la abdomen şi mişcări individuale ale degetelor, din toate încheieturile. Aceasta a fost, din nou, un şoc în lumea Marvel Legends, pentru că majoritatea aveau, pe vremea aceea, doar 36 de puncte de articulație.

 

spiderman 2

Pentru că era o figurină uriaşă, mai ales pentru timpul său, avea o grămadă de detalii, mari şi mărunte, iar vopseaua era, de cele mai multe ori, impecabil aplicată.

Datorită “dotărilor” acestei figurine, şi prețul a fost unul extrem de usturător, în Statele Unite pornind de la 150$, iar în Anglia de la 110£. Era un preț care ar fi găurit multe buzunare. S-ar fi crezut că odată cu trecerea timpului, valoarea sa va scădea, însă din cauză că au fost produse puține unități, (iar în 2008 Marvel Legends a fost cumpărată de Hasbro) prețul a crescut enorm, în Statele Unite, prețul minim ajungând la 215$, iar în Anglia 164£. Acum, unii retaileri o vând şi cu 50$ în America.

Trebuie menționat faptul că această figurină are la bază look-ul din Spider Man 2, adică unul clasic. Deşi această figurină are un trup bine sculptat, nu prea aducea cu plinuțul Tobey Maguire, fiind o figurină cu trup atletic, dar şi musculos. Lăsând acest detaliu de-oparte, culorile sunt reprezentate fidel, având aceeaşi schemă de culoare ca şi costumul din film.

În opinia mea, şi a multor altora, această figurină a fost un Ice Cracker, având zeci de articulații şi sute, poate chiar mii de detalii.

Având în vedere prețul de acum eu zic că e un must buy!

Eu am fost Sebi, vă doresc numai bine, şi pe data viitoare!

Mulțumesc 101jucării!