LA INCEPUT DE DRUM!

www.101figurine.ro  s-a lansat acum mai bine de o luna. Cu toate acestea, ne consideram inca la inceput de drum. Am facut primii pasi, am ajustat, am modificat, am completat, am inceput sa ne facem primii noi prieteni, incercam sa ii obisnuim pe cei vechi cu noua noastra pagina, ascultam sfaturi – motiv pentru care profitam de ocazie si acum ca sa le mai multumim inca o data tuturor. Pe scurt, facem tot ceea ce trebuie facut la un inceput de drum.

Este normal, nu poate fi totul perfect din start. Personal, consider ca niciodata totul nu este perfect. Intotdeauna se mai poate adauga si face cate ceva in plus sau mai bun. Dar acum, odata cu noul design al blogului, credem ca a sosit momentul sa va impartasim cateva ganduri si sa va adresam cateva cuvinte. Prezentul post nu este primul de pe blog, intentionam sa fie asa, dar dupa ce am primit excelentul review al figurinei Scar Predator (multumim inca o data, Stefan!) evident ca i-am acordat lui intaietatea.

Aceasta este si una dintre deosebirile de…strategie ale lui www.101figurine.ro fata de fratele mai mic – daca ar fi sa ne luam dupa exponate si categoriile de varsta la care se adreseaza – sau fratele mai mare – daca urmam ordinea cronologica – www.101jucarii.ro. Aici „vocea” noastra se va auzi mai putin, pe www.101figurine.ro va invitam pe voi sa „vorbiti” mai mult. Blogul, pagina de FB (https://www.facebook.com/pages/101figurine/267081020122910) si intregul site va sunt larg deschise voua – parerilor, opiniilor, obeservatiilor si comentariilor voastre. Ne-am propus de la bun inceput sa avem un forum cat mai larg, sa oferim un cadru cat mai bun. Asadar, aveti cuvantul!

Pentru ca noul nostru site se adreseaza in primul rand – dar nu in exclusivitate – „copiilor” mai mari (am pus ghilimele pentru ca unii refuza sa se mai considere copii, desi eu cred ca oricine, indiferent de varsta,  care iubeste jucariile si figurinele, dar si video-games, SF, eroii si fantasy, pastreaza mereu in suflet o parte de copil, iar eu ma bucur ca sunt asa!), descrierile figurinelor si accesoriilor vor incerca sa fie mai specializate, mai focusate pe aspectul tehnic, prezentarile sau recenziile sa cuprinda mai pe larg noutatile in domeniu, evenimente si informatii inedite. Dar, cum noi nu ne consideram cei mai destepti – ar fi absurd sa credem asta! – avem din nou nevoie de voi. Cunostiintele voastre sunt benefice si binevenite pentru multi alti amatori si colectionari de figurine, asa cum, la randul vostru, speram sa va imbogatiti cunostiintele citind opiniile postate de altii.

Nu ne limitam doar la atat. De la bun inceput, inca de la infiintarea www.101jucarii.ro,am spus ca nu vrem sa fim un simplu magazin online. Dorim sa strangem in jurul nostru o comunitate tot mai mare si cat mai larga de prieteni pasionati. De aceea, cadrul de discutii la care ne refeream mai sus, il vom extinde si intr-un mod mai practic. Cu alte cuvinte, incercam sa va ajutam pe fiecare dintre voi – cei care, din diferite motive, doriti sa va schimbati figurinele sau sa lichidati colectia –oferindu-va posibilitatea ca, prin intermediul nostru, sa o puteti face. La fel, vom acorda o atentie sporita comenzilor individualizate de figurine sau sistemului pre-order.

 

Totusi, nu uitam de unde am plecat. www.101figurine.ro s-a desprins, dar asta nu inseamna ca s-a indepratat de www.101jucarii.ro.O parte dintre categoriile de jucarii si figurine vor fi in permanenta pe ambele site-uri, alte categorii vor ramane doar pentru o anumita perioada de timp, mai lunga sau mai scurta. De asemenea, reducerile, discounturile oferite si sistemul de fidelizare sunt valabile deopotriva pentru cele doua site-uri, bonusurile cumulandu-se atunci cand este cazul. Pentru cei ce doresc sa afle mai multe in acest sens, va invitam sa (re)cititi postarea din 6 februarie de pe blogul de la www.101jucarii.ro.

Speram ca, din randurile de mai sus, cu totii v-ati dat seama de un fapt: www.101figurine.ro se afla la inceput de drum, dar acesta nu este un drum complet nou si necunoscut. Vrem sa continuam pe acest drum impreuna cu cati mai multi dintre voi, prieteni mai noi sau mai vechi, simpli curiosi sau avizi colectionari de figurine, statuete, accesorii si alte items care construiesc aceasta lume atat de frumoasa. In mod intentionat nu am vrut sa vorbim in aceasta postare despre noutati. Ne dorim sa va lasam pe voi sa le descoperiti si sa va bucurati de ele, impreuna cu toate urarile noastre de Sarbatori Fericite! De bine, de sanatate, si , de ce nu, de un Iepuras bogat in….figurine! :)