High Dream – Statueta pvc – Monkey D. Luffy *Review*

one pice 1

 

Buna 101jucarii!

Eu sunt Mari si astazi va aduc primul meu review. In acest review este vorba despre un baiat numit Monkey D. Luffy, inspirat de catre eroul copilăriei sale, “Red Haired” Shanks, pornește într-o călătorie pentru a găsi legendara One Piece, și a deveni noul Rege al Piraților. Pentru a savarși acest lucru, el trebuie să ajunga la capatul celui mai periculos ocean din lume “The Grand Line “.
Luffy comanda echipajul Piraților Strawhat mai întâi pe apele din East Blue iar apoi prin Grand Line. El urmeaza traseul defunctului Rege al Piraților, Gold Roger, de la o insula la alta în cautarea comorii One Piece. De-a lungul calatoriei sale echipajul sau ajunge sa conțina un secund, un navigator, un sniper, un bucatar, un doctor, un arheolog, un constructor de nave, și un muzician.
Ca si capitan al Palariilor de paie, Monkey D. Luffy are o forta fizica imensa si este capabil de a ridica bolovani de mari dimensiuni, e zguduitor de otel cu mainile goale, impingand cladiri foarte mari si distrugand tot ce ii iese in cale. In plus, Luffy a luptat intodeauna cu cel mai puternic personaj negativ. Rezistenta si duritatea lui sunt incredibile luand atacuri continue de moarte de la adversari puternici.
Aceasta statue PVC adusa ca omgiu eroului meu favorit, are aproximativ 30 de cm inaltime si vine cu un stand pentru pozitionarea figurinei. De asemenea, primesti un cap interschimbabil, un brat suplimentar, o …bucata de carne si o cana dupa cum se vede in imagine.

one piece 2

Este o figurina foarte detaliata si isi merita toti banii, dupa parerea mea! Standul imi place in mod deosebit iar umbrele sunt reproduse exact ca in serial. In plus figurina mai vine cu un nameplate cu numele personajului, in cazul nostru, Monkey D. Luffy .
Regele Piratilor :)  vine cu 2 capete detasabile. Un cap furios si unul cu zambetul pe buze.
Este bine de mentionat totusi ca aceasta figurina nu se bazeaza nicidecum pe articulatii ci mai de graba pe detalii si aspect. Tot la capitolul accesorii mai avem o incheietura interschimbabila utila pentru pozitionarea canii cat si a carnii ce urmeaza sa fie devorata de insusi mancaciosul Monkey D.Luffy :).

one piece 3 one piece 4

 

Iar acum urmeaza motivul pentru care imi doresc atat de mult acceasta statueta. Sunt o mare fana One Piece si de cand a inceput vara m-am uitat la el si am ajuns la episodul 408. Stateam la calculator de seara pana dimineata la ora 6 (mentionez ca acum nu mai stau chiar asa de mult sa ma uit la One piece :) ). Eram atat de fascinata si curioasa sa vad ce se intampla in celelalte episoade incat stateam cu noptile sa le vad. Am vazut mereu scene amuzante, misterioase, de actiune, aventura…

Iubesc asa de mult figurina asta! Mereu am visat sa am o figurina cu Monkey D. Luffy dar mereu o gaseam in alte tari si transportul era extreme de scump. Sunt un Otaku de foarte mult timp si dintre toate animeurile vazute One Piece mi-a s parut cel mai fain.
Eu am fost Mari si va multumesc mult pentru timpul acordat acestui review. Sunt foarte emotionata si sper din tot sufletul sa castig figurina. Bye, bye! :)