2015: LOOKING AHEAD

Pentru ca zilele trecute am aruncat o privire retrospectiva asupra a ce a insemnat 2014 pentru noi – gasiti acestea pe blogul de pe www.101jucarii.ro – nu ne ramane decat sa privim inainte si sa incercam sa creionam – in linii mari – cam ce asteptam de la acest an, care abia a inceput.

In ordine cronologica, primul lucru care trebuie mentionat este participarea noastra la Targul de Jucarii de la Nurnberg (Germania), de la sfarsitul lunii ianuarie – inceputul lunii februarie. Nu vom participa in calitate de expozanti (suntem prea mici pentru asa ceva….deocamdata :D), dar nu vom merge nici doar ca simplii turisti. Speram sa ne intoarcem cu unele rezultate concrete de la acest eveniment – NurnbergToy Fair fiind cel mai mare targ de profil din lume –dar ce va putem promite de pe acum este ca o sa va tinem la curent cu lucrurile importante care vor avea loc acolo.

Evident, nu ne vom rezuma cu prezenta noastra live doar la Nurnberg. Desi perioada de desfasurare a East-European Comic-Con 2015 nu a fost stabilita cu certitudine (undeva in lunile aprilie-mai), incepem sa ne gandim la pregatiri inca din aceste zile. Cert este ca ne vom vedea sau revedea acolo si cert este si ca va veti putea bucura de si mai multe surprize si noutati la standul nostru, comparativ cu anii precedenti.

Noutati si surprize….pe ele le veti gasi si le veti avea la timpul lor, de-a lungul acestui an. Pentru ca sunt surprize, e bine sa ramana asa. Dar, in evenimentele si campaniile pe care le vom organiza in 2015 – oferte, promotii, reduceri, concursuri – vom incerca sa fie mai numeroase si mai interesante, cu ajutorul si prin intermediul noilor nostri parteneri.
La fel ca si in anii precedenti, ne-am sporit in mod constant numarul de categorii, serii, jucarii, figurine si accesorii.  2014 a excelat in acest sens, cu multe categorii noi printre care Peppa Pig, Pocoyo, Mia & Me, Despicable Me la www.101jucarii.ro si Breaking Bad, Magic the Gathering, Minecraft si Sons of Anarchy la www.101figurine.ro. In acest an, ne propunem sa fie si mai multe si mai diversificate. De asemenea, vom cauta sa punem un accent si mai mare pe editiile limitate, seriile deluxe, collectibles, iar sistemul de bonusuri si cel de pre-orders vom incerca sa le imbunatatim.

Anul acesta se anunta unul plin de noutati. Serii noi de la Neca, mult asteptate (Aliens, Predators, Pacific Rim, Friday the 13th, Devil May Cry, Godzilla, Terminator, Rambo), noi serii McFarlane (Halo, The Walking Dead), Jazvarez (Mortal Kombat!), Mezco Toys, Diamond Select si inca multi alti producatori. Anul acesta promitem sa va tinem la curent cu noutatile, sa puteti afla in timp util care sunt produsele care urmeaza sa apara pe site.  Dar nu suntem atenti doar la noutati si incercam sa readucem in stoc serii…aproape epuizate la distribuitori. Va rugam sa fiti atenti si sa nu ratati ocazia sa va intregiti colectiile!

Cele de mai sus sunt doar – asa cum mentionam – cateva idei si linii directoare ale strategiei pe care intentionam sa o aplicam in acest an. Desigur ca mai pot aparea alte evenimente si aspecte pe care nu le-am planificat sau luat in calcul in momentul de fata. Desigur ca vom tine cont si de observatiile, propunerile, comentariile si sugestiile voastre, pe care intotdeauna le consideram binevenite. Asa ca unele lucruri se pot schimba…insa doar in sens pozitiv!